Вітання керівників району з Днем медичного працівника
21.06.20

Шановні працівники та ветерани сфери охорони здоров'я!

Щиро вітаємо вас з професійним святом — Днем медичного працівника! Прийміть сердечну подяку за віддану працю, безмежне милосердя, професійність та лікарську честь.

Усі ви пов'язали своє життя з благородною і відповідальною професією – дарувати людям життя і здоров'я. Починаючи з народження, ви супроводжуєте нас протягом усього життєвого шляху. Ваша місія складна і відповідальна, а праця вимагає не лише знань та вірності клятві Гіппократа, але й нескінченного терпіння, стійкості, душевної щедрості та милосердя.

Безперечно, що найсучасніше медичне обладнання та новітні технології не принесуть користі без участі лікарів, адже найбільш важливе в медицині, як і в будь-який інший професії, – це люди, які володіють компетентними знаннями і наділені почуттям глибокої відповідальності.

Незважаючи на вихідні і святкові дні, вони рятують тяжкохворих, надають невідкладну медичну допомогу. Їхні умілі руки та чуйні серця творять добро, а інколи і справжні дива.

Кожен з нас у своєму житті неодноразово переконувався у значимості професії медика. Особливу роль медицини у житті людства відчув світ у зв’язку з пандемією COVID-19. У сучасних реаліях професія медика – це ще більші відповідальність та ризик.

Щира вдячність кожному з вас за недоспані ночі та врятовані життя, за милосердя і вірність обраній справі.

Бажаємо вам миру, щастя, достатку, благополуччя і найголовнішого – того, що ви даруєте людям – міцного здоров'я.

Перший заступник голови                Голова

райдержадміністрації                         районної ради

Віталій САВЧУК                                Сергій П’ЯНІЩУК

 

 
123