Вітаня керівників району з Різдвом Христовим
07.01.20

Шановні жителі Чечельниччини!

З давніх–давен для українців Різдво Христове було одним із найважливіших і довгоочікуваних свят, до зустрічі якого готувалися з особливою надією й сподіваннями. Українці завжди славилися взаємодопомогою та підтримкою. І в світлі різдвяні дні ми прагнемо згуртованості, взаємодопомоги і об’єднання зусиль, адже будь-які досягнення можливі, якщо до них щиро прагнути, відчуваючи плече підтримки однодумців, колег і друзів. Переконані, що у нас вистачить натхнення, енергії та сили волі на шляху до позитивних змін.

Чарівна зірка подарувала нам світло віри і надії, нехай ця радість наповнить і ваші душі, а в серцях панує любов, милосердя, терпіння. Нехай життя дарує вам щирі почуття, віддану дружбу, заслужений успіх, постійну удачу і нескінченне щастя!

Бажаємо, щоб цього року прекрасні зимові свята принесли у ваші оселі мир, тепло, спокій, злагоду і головне – впевненість у майбутньому.
Зичимо вашим родинам радісних дитячих усмішок, здоров’я, достатку і процвітання! 
Нехай завжди вас оберігає Господь, а яскрава різдвяна зірка осяє шлях до майбутнього, зігріє радістю ваші серця, наповнить їх добротою, милосердям і любов'ю.

.Щастя Вам, щедрої долі, веселих Різдвяних свят!

 

З повагою,

Перший заступник голови         Голова районної ради

райдержадміністрації                        

      Віталій САВЧУК                         Сергій П’ЯНІЩУК

 
 
123