З Днем незалежності України!
23.08.17

Шановна громадо району!

Щиро вітаємо вас із визначним для нашого суспільства святом - 26-ю річницею незалежності Української держави!

Ця велична дата навіки увійшли в історію нашої молодої держави золотою сторінкою, започаткувавши нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпивши його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

На сьогодні народ України знову під синьо-жовтим знаменом відстоює територіальну цілісність своєї суверенної держави, свої права та свободи, можливість бути вільним. У цей нелегкий час нам усім потрібно єднатися, щоб зберегти, розбудувати та уславити Українську державу, за яку проливали кров наші предки, демократичний європейський вибір якої відстоювали Герої Небесної Сотні і яку сьогодні мужньо захищають Герої АТО.

У такий складний для нашої країни період поняття незалежності та єдності України набуло для кожного з нас особливого змісту. Дух патріотизму об’єднує українців. Ми усі прагнемо, щоб у кожному домі панували щастя і добро, у суспільстві – згуртованість, на рідній землі – мир! 

Тож нехай це величне свято вселяє у наші серця гордість за український народ, нашу країну, дарує усім нам світлі надії, щоденні звершення та впевненість у завтрашньому дні.

Щиро зичимо усім миру та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, благополуччя і достатку, мудрості та успіхів у всіх починаннях заради процвітання незалежної України та її народу.

Слава Україні! Слава її Героям!


Голова райдержадміністрації                   Голова районної ради
  Сергій Пустовий                                          Сергій П
яніщук

123