З робочим візитом Чечельниччину відвідав голова ОДА Валерій Коровій
29.03.16

 

29 березня 2016 року Чечельниччину з робочим візитом відвідав голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій. Разом з очільником Вінниччини  прибув також  керівник апарату обласної державної адміністрації Валерій Бойко.
На нараду з керівництвом області були запрошені : депутат обласної Ради Павло Каленич, начальники управлінь, відділів, інших структурних підрозділів райдержадміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради, керівники територіальних підрозділів, селищний, сільські голови та підприємці, керівники сільськогосподарських агроформувань, представники політичних партій та громадських організацій, ЗМІ.
Заслухавши звіт голови районної державної адміністрації Сергія Пустового  «Про стан соціально-економічного розвитку Чечельницького району у 2015 році та завдання на 2016р.»,  голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій окреслив основні напрямки розвитку регіону та завдання на перспективу, зосередивши увагу на важливих питаннях територіальної оборони, забезпечення земельними ділянками учасників АТО, питаннях децентралізації, ремонту доріг тощо.
Після зустрічі з активом Чечельницького району голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій ознайомився з роботою Центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації, діяльністю управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, обговоривши з відповідальними працівниками питання оформлення та виплати субсидій в районі. В рамках робочого візиту представники обласної влади оглянули цехи по виробництву меблів з натуральної деревини  ТОВ «Ліс Майстер», відомого за межами не лише області, а й  України.
 
 
  
 
 
 
 
 
 

 

123