Засіяла "Вифлеємська зоря"
16.01.17

У неділю, 15 січня 2017 року, одразу після служби Божої, яку очолив  правлячий єпископ  Кам’янець-Подільської Дієцезії Леон Дубравський разом із священиками, , відбувся другий мистецький фестиваль колядок і щедрівок «Вифлеємська зоря» - продовження новорічно-різдвяних свят в районі.

Зворушливо лунали у храмі колядки у майстерному виконанні вокального гурту із Шаргородщини, вокальних ансамблів сіл Каташин, Б.Камінь, Рогізка, Стратіївка, Демівка, відомого за межами району і області хорового колективу агрофірми «Ольгопіль» (керівник Валентина Дорош).

Мало не до сліз розчулили прихожан колядки у виконанні Сергія Іванченка, учня Бершадської музичної школи, переможця Всеукраїнських та обласних співочих дитячих конкурсів: ніби сам янгол-охоронець з’явився у костелі, повідомивши про народження Дитя та просив «дарувати щастя, долю нашій Україні».

У своїй промові о.Граціан подякував учасникам фестивалю колядок і щедрівок, побажав усім Божого благословення, здоров’я, миру, духовного зростання у любові до свого ближнього, до рідного народу, України.Єпископ Камянець-Подільської Дієцезії Леон Дубравський вручив почесні дипломи учасникам фестивалю. Ведучою пісенного свята була Раїса Вальковська.

І наостанок у костелі зазвучала у спільному виконанні колядка, як символ миру, єднання, любові і радості.

Разом з парафіянами, гостями та священнослужителями церков різних конфесій з інших міст на фестиваль завітали – перший заступник голови райдержадміністрації В.Савчук, селищний голова С.Палісіка, депутати районної ради, а також постійний меценат, фундатор Чечельницької католицької церкви, депутат обласної ради Павло Каленич.

 

         

123