Завдяки урядовій програмі збережено 8000 робочих місць
02.07.20

Роботодавці Вінниччини продовжують звертатись до центрів зайнятості області щодо отримання допомоги по частковому безробіттю.

Так, станом на 01 липня 2020 року до обласної служби зайнятості роботодавці подали майже 5000 пакетів документів, серед них 4116 фізичних осіб-підприємців. Робочою групою обласного центру зайнятості вже прийнято 3564 позитивних рішення щодо отримання допомоги по частковому безробіттю для 7997 осіб, з них 3146 фізичних осіб - підприємців, які не мають найманих працівників, теж отримають фінансову допомогу.

Орієнтовна сума, яка буде перерахована роботодавцям складає більше як 32 млн.грн.

- В черговий раз хочеться зазначити, що урядова програма з підтримки малого та середнього бізнесу, який в період карантину постраждав через непередбачувані обставини, є досить дієвою. Адже на сьогодні збережені майже 8000 робочих місць. Наразі до центрів зайнятості області по допомогу з часткового безробіття звертається найбільше фізичних осіб-підприємців з Гайсинського, Жмеринського, Могилів-Подільського, Теплицького, Шаргородського, Ямпільського, районів. Для реалізації цієї програми на Вінниччині уряд виділив 85 млн. грн, з яких понад 26,9 млн. грн. вже профінансовані. – повідомила директорка Вінницького обласного центру зайнятості Галина Скоковська.

Відділ інформаційної роботи Вінницького обласного центру зайнятості, 55-17-88

 
 
123