Змагалися юні пожежники!
18.05.16

 
 
16 травня 2016 року в м. Теплик  пройшов кущовий етап ХХІІ Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежників-рятувальників.
Основна мета Фестивалю: навчання підростаючого покоління правилам безпечної поведінки, навичкам діяти індивідуально та колективно в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях; формування у дітей поваги до професії пожежного; залучення молоді до вивчення історії пожежно-рятувальної служби; розвиток та прояв особистих творчих здібностей дітей та підлітків; популяризація серед дітей і молоді здорового й активного способу життя.
За право боротись у кущовому етапі Фестивалю приїхали 6 учнівських команд навчальних закладів: Піщанського, Теплицького, Чечельницького, Бершадського, Крижопільського, Тростянецького районів.       
        Чечельницький район  представляла команда КЗ «Демівська СЗШ І-ІІІ ст.», яка виборола І місце і буде представляти Чечельницький район на обласному етапі Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.
         Відділ освіти вітає команду КЗ «Демівська СЗШ І-ІІІ ст.» і висловлює подяку за прагнення до перемоги дирекції  школи, педагогічному колективу, учням.  
Не за горами – напружений фінал, а далі… можливо, повториться успіх. Нехай здійснюються мрії!
     Так тримати!
123