Зустріч з одинокими пенсіонерами с. Рогізка
05.09.16

Зустріч з одинокими пенсіонерами с. Рогізка

Людське життя таке різне. В одних воно бурхливе, в інших - тихе і безтурботне, у третіх - болюче, з присмаком гіркоти. У важкі моменти так хочеться підтримки, людського милосердя і доброти. Сестри милосердя - саме так називають у Рогізці соціальних робітників територіального центру - Ольгу Куприч,  Ніну Бурковську, Валентину Бабій, які допомагають стареньким у селі.
Днями відбулась зустріч з одинокими непрацездатними громадянами с. Рогізка. Підопічні територіального центру були люб'язно запрошені до затишного залу сільського Будинку культури, де відбулась зустріч за участю начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації С. Мартинюка, директора територіального центру Л. Гарник, заступника районної ради Н. Крук та представників сільської ради.
Для поважних жителів і гостей Рогізки було представлено святкове дійство. Учасники виконували мелодійні пісні - ліричні та запальні, аккапельно та під музичний супровід. Люди із захопленням і сльозами на очах слухали виступи артистів. 
123