Звернення керівників району у зв'язку з Днем Героїв Небесної Сотні
21.02.19

Шановна громадо району!


20 лютого ми згадуємо трагічну і водночас героїчну сторінку нашої новітньої історії, увічнюючи велику людську, громадянську і національну відвагу та самовідданість, силу духу і стійкість учасників Революції Гідності.

Революція Гідності змінила країну, змінила кожного з нас. Майдан об'єднав десятки тисяч українців з різних областей, районів, які пліч-о-пліч боролися за єдність, незалежність і справедливість. 

Спочатку вони вимагали право вибору. Потім їм довелось вимагати права жити. Ні кулі снайперів, ні гранати не змогли перемогти цих людей. Вони гинули, та не здавались... Так на Майдані з'явилась ще одна сотня - Небесна. 

Ми завжди пам’ятатимемо тих, хто заплатив своїм життям за нашу свободу, за наше прагнення жити у країні, де панує справедливість, а людина – найвища цінність. І для нас є святим обов'язком гідно вшанувати Героїв. Щоб ми пам'ятали - хто і за що загинув. Щоб ми їх не зрадили.  
   
У наших силах зробити так, щоб наших героїв ми вшановували добрими справами, які слугуватимуть наступним поколінням. Тому лише побудова справді вільної, заможної, справедливої України буде гідним вшануванням їх подвигу і втіленням тієї мети, за яку боролися всі патріоти.

Згадаймо кожного, хто віддав своє життя за Україну!

Слава Героям Небесної Сотні! Слава Україні!


Голова райдержадміністрації                 Голова районної ради
     Сергій ПУСТОВИЙ                                    Сергій П'ЯНІЩУК

123